Fudbal

Milan Zarić [ Izvor: Stvarno nova produkcija ]

11. 11. 2019. 15:00 0

"Orlići" čekaju Estonce i Ruse u borbi za Evro, Stolicu brinu povrede

Mlada fudbalska reprezentacija nije na najbolji način počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, jer je na četiri meča osvojila svega četiri boda, pa su pobede u narednim mečevima imperativ.

Priliku da povećaju bodovni saldo imaće na duelima sa Estonijom i Rusijom na domaćem terenu, uoči kojih je selektor Ilija Stolica okupio mlade fudbalere. Direktno.rs vam donosi atmosferu sa samog okupljanja.

- Atmosfera je uvek lepa kada se okupimo, zadovoljstvo je videti momke i saradnike na okupu. Malo nam tu atmosferu remete kadrovski problemi i to su stvari koje moramo da rešavamo u hodu. Naime, imamo problema sa Filipom Stevanovićem i Strahinjom Pavlovićem, koji su doživeli povrede i mala je šansa da ćemo na njih moći da računamo na ove dve utakmice - rekao je Ilija Stolica.

Nekadašnji strateg Voždovca i Vojvodine seo je na klupu "orlića" u oktobru, vodio je ekipu do pobede protiv Bugarske, dok je njegovu ekipu porazila Poljska.

- Vreme koje provodimo u reprezentaciji je nedovoljno da se uradi sve što smo osmislili, pa se zato sve to rešava u hodu. Pokazalo se da je dosta stvari na tim mečevima bilo pozitivno, a svakako da bi bilo bolje da smo uspeli da u Poljskoj ostvarimo bolji rezultat. Radujem se što ćemo na narednim mečevima igrati u Nišu, publika će imati prilike da vidi mlade fudbalere i verujem da će oni svojom igrom zaslužiti simpatije. Što se tiče narednih mečeva, mi moramo da im pristupimo kao favoriti - rekao je između ostalog Stolica.

Celokupno obraćanje Ilije Stolice možete videti u priloženom video snimku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati