Fudbal

Direktno.rs

10. 11. 2019. 21:36 0

(VIDEO) Najluđi crveni karton: Isključen zbog starta na - protivničkog trenera

Fudbaleri Frajburga su u Bundesligi savladali Ajntraht sa 1:0, a ovaj duel je obeležio jedan nesvakidašnji detalj.

Naime, igrala se sudijska nadoknada, kada je kapiten Ajntrahta David Abraham uradio nešto što se ne viđa često u fudbalu. Imao je tim iz Frankfurta igrača manje, bili su fudbaleri gostujuće ekipe umorni, ali su želeli da daju poslednji atom snage ne bi li došli do remija. Samo, Abraham je u tome baš preterao.

Tako je u maksimalnoj brzini pokušao da stigne loptu koja je već izlazila u aut, međutim odmah se videlo da ne može da je stigne. Uprkos tome, nije odustajao, ali je umesto da ode po loptu, udario ramenom protivničkog trenera Kristijana Štrajha, koji je pao kao pokošen.

Napravio je Štrajh korak u stranu i Abraham je mogao da ga zaobiđe. Mogao je, ali nije se baš nešto potrudio da to uradi. Umesto toga ramenom od odneo je Štrajha, što je izazvalo haos u Frajburgu.

Odmah je nastala gužva pokraj klupe za rezerven igrače Frajburga, moglo je da dođe i do masovnog okršaja fudbalera dve ekipe, ali se na sreću sve brzo smirilo. Naravno, Abraham je zbog nepromišljenog starta dobio direktan crveni karton.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati