Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: FK Crvena zvezda ]

10. 11. 2019. 17:45 0

"OČEKIVAO SAM VIŠE" Čime je to Milojević bio nezadovoljan u Ivanjici?

Fudbaleri Crvene zvezde drugi put ove sezone su ispustili bodove u Superligi Srbije, jer su u 16. prvenstvenom kolu remizirali na gostovanju Javoru - 1:1. Trener Vladan Milojević je imao šta da kaže na račun svojih izabranika.

- Izuzetno dinamična utakmica, nažalost završena je nerešenim rezultatom. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili. Fudbaleri Javora odigrali su dobru utakmicu. Igrali su disciplinovano, imali su dosta prilika za gol. Bio je izuzetno lep ambijent, odlično navijanje. Utakmica je bila prava prvenstvena. Sigurno je da nisam zadovoljan rezultatom, očekivao sam više od svojih igrača. Moramo da analiziramo šta je nedostajalo danas i da se okrenemo narednim izazovima – rekao je šesf stručnog štaba Crvene zvezde.Crveno-beli će tako remijem otići na reprezentativnu pauzu, tokom koje će imati priliku da isprave sve što nije valjalo u Ivanjici, ali i u prethodnim mečevima.- Današnjom utakmicom protiv Javora završili smo jedan ciklus. Imaćemo vremena da se odmorimo, naporno radimo na treninzima i damo sve od sebe da u dobrom rapoloženju završimo prvi deo sezone. Našem protivniku želim puno sreće u nastavku prvenstva. Pre utakmice sam istakao da je Javor veoma dobra ekipa, odlično vođena i to se danas pokazalo – zaključio je Milojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati