Fudbal

Direktno.rs

10. 11. 2019. 18:12 0

"Grobari" vređali Kokezu, Partizan davao golove - 3:0 protiv Inđije

Fudbaleri Partizana u 16. kolu Superlige Srbije dočekuju Inđiju, a ovaj duel je, baš kao i neki prethodni, prekinut zbog skandiranja navijača crno-belih.

Naime, oni su u 30. minutu pogrdnim porukama "častili" predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu, što je dovelo do prekida utakmice.

Najpre je u pitanju bio kratkotrajan prekid, nakon čega je nastavljen meč. Međutim, uvredljivo skandiranje je ponovljeno i samo tri minuta kasnije, a kako ono nije prestajalo, sudija Milan Ilić iz Ćuprije je povukao igrače sa terena, pa su oni stajali pored klupe za rezervne igrače. Prekid je trajao pet minuta i meč je nastavljen kada su prestali povici sa tribina.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je prvi čovek FSS Slaviša Kokeza na udaru navijača Partizana, budući da je ista situacija viđena na večitom derbiju, ali i na još nekoliko prvenstvenih mečeva.

Inače, Partizan je protiv Inđije poveo od 17. minuta, kada je mrežu gostiju pogodio Zoran Tošić i doneo je 1:0 crno-belima.

I na tome se crno-beli nisu zaustavljali, jer je u drugom poluvremenu Aleksandar Šćekić pogodio mrežu Inđije u duplirao je prednost, da bi sva pitanja oko konačnog pobednika rešio Takuma Asano, koji je sa penala došao do prvenca u Superligi i doveo je Partizan u prednost od 3:0.

Do kraja meča su izabranici Sava Miloševića imali još šansi da dođu do ubedljivije pobede, međutim sve nalete je golman gostujuće ekipe odbio. To, međutim, nije promenilo sliku na terenu, a to je da su crno-beli slavili sa 3:0 i na taj način su se približili Crvenoj zvezdi na osam bodova zaostatka.

Međutim, ni ova ubedljiva pobeda nije mogla u poptunosti da zadovolji trenera "parnog valjka", jer je sredinom drugog poluvremena težu povredu doživeo Aleksandar Šćekić, koji je povredio koleno i u bolovima je iznt sa terena.

PARTIZAN - INĐIJA 3:0 (1:0)

Stadion: FK Partizan. Gledalaca: oko 2.000. Strelci: Tošić u 17, Šćekić u 53. i Asano u 55. minutu iz penala. Sudija: Milan Ilić.

Partizan: Kljajić – Lutovac, Ostojić, S. Pavlović (od 80. Vujačić), Brežančić – Zdjelar, Šćekić (od 59. L. Pavlović) –  Tošić, Suma,  Asano – Sadik (od 76. Ivanović).

Inđija: Preković – Dimitrijević, Rogač (od 46. B. Ilić), Vidić, M. Ilić, Josović, – M. Janjić – Jovanović, Bjeličić, Milosavljev (od 79. Rajevac) – Bastajić (od 57. Banjac). 

SUPERLIGA SRBIJE, 16. KOLO

SUBOTA

Napredak - Čukarički 3:1 (0:0)

Rad - Spartak 2:0 (2:0)

Radnik - Mladost 0:1 (0:1)

Mačva - Vojvodina 0:1 (0:1)

NEDELJA

Javor - Crvena zvezda 1:1 (1:0)

TSC - Voždovac 2:2 (1:1)

Partizan - Inđija 3:0 (1:0)

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati