Fudbal

Direktno.rs

10. 11. 2019. 14:00 0

MAGIJA Tadićeve majstorije zapalile "Johan Krojf Arenu" (VIDEO)

Fudbaleri Ajaksa savladali su Utreht 4:0 u meču 13. kola Erdevizije, a srpski reprezentativac golom i asistencijom već u prvih 25 minuta pokazao je da je veliki majstor.

"Kopljanici" iz Amsterdama u prvoj polovini prvog poluvremena već su vodili rezultatom 2:0, a kod oba pogotka istakao se jedan od najboljih igrača srpske reprezentacije.

Tadić je najpre bio asistent kod vodećeg pogotka kada je fantastično probio po levoj strani, uočio saigrača u kaznenom prostoru i odličnom parabolom ga pronašao na drugoj strani, dok je Doni Van de Bik iskoristio loptu na tacni i iz poluvoleja doveo Ajaks u vođstvo u 14. minutu.

Samo desetak minuta kasnije, desetka "orlova" se upisala u listu strelaca. Tadić je ispratio kretanje saigrača po levoj strani koji ga je uočio, dodao mu loptu, a Srbin ju je rutinski sproveo u mrežu gostujućeg tima.

Do kraja meča Ajaks je postigao još dva pogotka, a strelci trećeg i četvrtog kola bili su Van de Bik u 40. i Martinez u 66. minutu.

Posle nepotpuno odigranog 13. kola, Ajaks je na čelu tabele sa 35 osvojenih bodova. Kopljanici imaju devet bodova i meč više od drugoplasiranog AZ Alkmara. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati