Fudbal

Predrag Đukanović

02. 11. 2019. 22:57 0

Juventusu tri boda, Real se "okliznuo" u Primeri

Fudbaleri Juventusa slavili su u 11. kolu Serije A u gostima protiv Torina sa 0:1, dok je Real Madrid kiksnuo u 12. kolu Primere, pošto je kod kuće remizirao sa Betisom 0:0.

Ne može se reći da je domaćin u Torinu u meč ušao spuštenog koplja, naprotiv, igrao je tvrdu igru, sa nekoliko šansi za pogodak, međutim, zakon jačega je presudio. Bolji je bio Juventus u svim segmentima igre, vršio pritisak, pa je bilo pitanje kada će da poklekne odbrana Torina.

To se dogodilo u 70. minutu, kada je Matijas de Liht iskoristio povratnu loptu Iguaina i sa sedam metara volej udarcem doneo svom timu trijumf i sva tri boda. Stara dama je sada druga na tabeli, sa 26 bodova, dva manje od Intera, ali i utakmicom manje, dok je Torino 13. sa 11 bodova.


Real Madrid se okliznuo protiv Betisa iako je bio bolji u svim segmentima igre. Mnogo više lopte u posedu imali su "kraljevići", ali nisu uspeli da zatresu mrežu. Imali su čak 17 udaraca na gol protivnika, koji je imao četiri manje, ali samo šest u okvir gola, spram Betisova tri. Naš reprezentativac Luka Jović nije dobio šansu na ovom meču.

Real Madrid je drugi na tabeli sa 22 boda, koliko ima i prvoplasirana Barselona. Treći je Atletiko Madrid, koji ima bod manje, ali i meč više. Betis je 14. na tabeli sa 13 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati