Fudbal

Milan Zarić

23. 10. 2019. 20:07 0

Liga šampiona ne prašta greške: Zvezdina bolna lekcija u Londonu

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi u trećem kolu grupe B od Totenhema 0:5, a ceh su na ovom meču platili kardinalnim greškama. Na brutalan način je srpski prvak naučio da su takvi kiksevi u elitnom takmičenju jednostavno neoprostivi.

Fudbaleri Zvezde su u prvom ovosezonskom gostovanju izgubili od Bajerna tri gola razlike (0:3), a poraz je mogao da bude kudikamo blaži da nije bilo grešaka odbrambenih igrača. Verovali su navijači da su njihovi ljubimci naučili lekciju, međutim te greške su ponavljali i u Londonu.

Bili su to pokloni za napadače Totenhema . Seriju grešaka je otvorio Miloš Degenek, koji je u devetom minutu zaboravio na Harija Kejna, a strašan golgeter poput kapitena "pevaca" takve poklone ne propušta. Zatresao je mrežu Milana Borjana, čime je otvorena goleada na stadionu u Londonu.

Bio je to ujedno početak muka za crveno-bele, koji su u nastavku srljali iz greške u grešku. Drugi gol Totenhema je bio posledica majstorstva fudbalera domaće ekipe, ali i niza propusta u defanzivi srpskog prvaka. Tako je najpre Milan Rodić ispao posle finte Erika Lamele, koji je na drugoj stativi pronašao potpuno samog Sona, koji je dobrano pobegao Kanjasu.

Kod trećeg pogotka je pogrešio Marko Marin, koji je na centru ostavio loptu Tanguju Ndombeleu, koji je sa golom spojio Sona, dok je kod četvrtog gola Erika Lamele kumovala greška Milana Rodića.

Dakle, kada se sve sabere, četiri gola Totenhema su posledica propusta Zvezdinih fudbalera. Toliki broj kikseva je nedopustiv i na mečevima Superlige, a kamoli u Ligi šampiona, u kojoj vrhunski klubovi sve to ekspresno kažnjavaju.

Uverili su se u to crveno-beli, najpre u Minhenu, zatim i u Londonu, pa samo ostaje da se vidi da li su naučili lekcije. To će se saznati 6. novembra, kada će na stadion "Rajko Mitić" doći Totenhem, a na tom meču će crveno-beli pokušati da dođu do prilike da se i na proleće nadmeću sa evropskim klubovima.

Samo, da bi se to dogodilo, kiksevi iz Londona ne smeju da se ponove. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati