Fudbal

22. 09. 2019. 08:00 0

ONI ĆE NAPUNITI TRIBINE U HUMSKOJ Natho i Marin: Fudbalski virtuozi koji daju posebnu čar derbiju (FOTO) (VIDEO)

Dvojica fudbalera koji najviše privlače pažnju javnosti uoči 161. "večitog derbija" svakako su Bribas Natho i Marko Marin.

'8Izraelac i naturalizovani Nemac su u šali prozvani kao oni "koji su zalutali u srpski fudbal", zbog umeća koje je vidljivo na prvu loptu.

Pitanje je kako će pomenuti majstori naći snage za lepršav i atraktivan način igre zbog nedavnih mečeva u Evropi koji su dosta iscrpeli, posebno Natha, ali opet - očekivanja postoje.

Definitivno bi derbi mogao da odluči jedan dobar potez Marina ili Bribasa, na tome se potencira, bez da se iko od ostalih članova crveno i crno-belih unizi.

Ali... Oni su glavne zvezde nove borbe večitih rivala na stadionu u Humskoj.

Natho je od prvog dana pokazao šta znači iskustvo, a to "naplatio" na utakmici sa AZ Alkmarom kada je postigao dva gola, a uz to, umalo da namesti još koji, međutim, saigrači se nisu najbolje snalazili pred golom Holanđana.

Što se tiče Marina, takođe, ne treba previše trošiti reči, osim da se radi o ozbiljnom fudbalskom virtuozu koji ima strašan pregled igre i upošljava saborce onako kako niko dugo nije na "Marakani".

Za kraj, ono što je najlepše, nadanja i jednih i drugih su prisutna u ogromnoj meri, a zahvaljujući Bribasu i Marku, tribine u Humskoj će definitivno biti punije nego ranijih sezona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati