Politika

Direktno.rs

23. 09. 2021. 12:19 37

Ko je Vučićeva jurišnica iz Vršca?

Kako saznaje Direktno.rs, Vesna Pašalić, jedna od najagresivnijih Vučićevih jurišnica na opozicione lidere nedavno u Vršcu, zapravo je sestra Željka Popovića, nekadašnjeg upravnika Beogradske carine, koga su čak i režimski mediji prozivali za kriminal sa Slavišom Kokezom. Prema pisanju režimskih tabloida, Kokeza je preko brata vršačke jurišnice zaradio više desetina miliona evra!

Prilikom posete Vršcu funkcionera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Dejana Bulatovića ova žena je punih sat vremena neartikulisano urlala, vređala i po nalogu SNS moćnika pokušavala da isprovocira fizičko nasilje. Pozivala je policiju i neuspešno pokušavala da odglumi da je fizički napadnuta iako joj niko nije prilazio dok je dobacivala Mariniki Tepić da je "dilerka", a Đilasa nazivala "lopovom".

Posebno je bilo zanimljivo kada je na pitanje "šta znači biti dilerka?" Vesna Pašalić odgovorila da nema pojma, a nije ni važno što ne zna, važno je da je ispunila zadatak SNS čelnika da izaziva incidente i uznemirava Vrščane koji su se okupili u velikom broju da podrže "Plan za dan posle" Stranke slobode i pravde i time javno pokažu šta misle o aktuelnom režimu.

Ova žena nekada je bila zaposlena u Hemofarmu, u kome je dobila otkaz jer ova nemačka kompanija nije bila spremna da trpi njeno agresivno ponašanje, pa su je naprednjaci nakon toga zbrinuli u kancelariji za lokalni ekonomski razvoj grada Vršca.

Inače, Večernje novosti, Kurir, Alo i Srpski telegraf pisali su o "carinskoj mafiji" u kojoj je kao jedan od glavnih aktera označen brat Vučićeve vršačke jurišnice Željko Popović, a kao glavni organizator i šef nelegalnih poslova Slaviša Kokeza - donedavno omiljeni Vučićev biznismen koji i dan danas dobija milionske državne tendere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati