Politika

Direktno.rs

22. 09. 2021. 20:12 63

Građani o SNS jastrebu: Ne budite besni, nju treba žaliti

Nakon skandalozne debate "Reč na reč" na RTS-u, naprednjački jastreb Nevena Đurić, do tad nepoznata narodna poslanica SNS, ostvarila je svoj cilj - prepoznata je u javnosti. Građani su imali prilike da još jednom vide u akciji mladu nadu naprednjaka, koja je govorila o svemu sem o temi debate. Njeno upadanje sagovornicima u reč, vređanje opozicije i histerija još jednom su pokazali na koji način se napreduje u očima vođe naprednjaka, a građani na društvenim mrežama nisu skrivali zgražavanje nad njenim "nastupom" na javnom servisu.

- Neke stvari nemaju veze s politikom. Imaju veze sa kućnim vaspitanjem. Ova nesrećna devojka to nema. Na njenu žalost. Ne treba da budemo besni na nju, nju treba žaliti - kaže Živan Mirić.

Ponosna učenica SNS akademije u svom histeričnom zanosu iznela je niz neistina, pritom nedozvolivši potpredsednici Demokratske stranke da dođe do reči, iako je u pitanju bila debata gde bi svako trebalo da ima podjednako vremena da predstavi svoje viđenje izbornih uslova. Umesto toga, Đurić je govorila o opoziiji, tačnije vređala, a nije ju bilo sramota ni da pita gospođu Rakić čime joj se bavi muž i koliko zarađuje. Takođe, dotična je uspela čak i da iznese bizarnu neistinu da je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas vlastnik RTS-a.


- Izvesna Nevena - poslalo je da mlati slikama, odma' Đilas, krađa, milioni, vlast Vučića odgovorna najbolja ikada u istoriji i ostali idiotluci - naglašava jedan od građana.


- Naprednjačko shvatanje debate - u emisiji Reč na reč (RTS 1) povodom izbornih uslova mlada histerična predstavnica SNS Nevena, nije prozborila ni reč o temi, već je kao puštena s lanca kidisala na opoziciju i Đilasa, vređajući i ne poštujući ni voditelja. S takvima pregovarati? - ističe Tomislav.


- Dva minuta pogledam nazovi debatu RTS i to mi je previse! Ima li iko pristojan iz SNS-a? - upitala je Zoja.

- Ne postoji besmislenija i beskorisnija emisija od "Reč na reč" RTS. Osim što je vežbaonica za SNS akademce koji čitaju sastav na temu "Đilas-Šolak, bitange". Što li ostalo dolaze, ni' mi jasno?! - smatra novinarka Tanja Jorda.

Pred mladom SNS poslanicom je blistava karijera, sudeći po tome koliki je gnev građana izazvala. Vođa će biti srećan jer u svom taboru ima novog Kebaru i Languru, koji će ga na sve načine braniti, a svojim nastupima pokazivati da je dostojna titule SNS jastreba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 63

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati