Politika

Direktno.rs

19. 09. 2021. 13:56 28

PANIKA U SNS Đilas: Sa 54 godine u penziju? Rano je... (VIDEO)

Članovi SSP-a opkoljeni su juče u Vršcu od strane SNS aktivista koji su sve vreme pokušavali da ih zaustave u promociji novina i razgovoru sa Vrščanima. Jedna gospođa predložila je lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu da ode u penziju, a on joj ovo neće oprostiti.

- Hvala svim SNS aktivistima koji su nas dočekali juče u Vršcu. Oprostio sam im i povike da sam lopov, da sam ukrao 619 miliona, ali gospođi koja mi je rekla da sa 54 godine treba da odem u penziju, e to ne mogu nikako da oprostim - napisao je Đilas na Tviteru.

- Ja nemam ništa protiv tebe, samo što si krao... A što ti ovo treba, bolje idi u penziju da uživaš - rekla je godpođa Đilasu.

- Sve bih Vam oprostio što ste rekli, i da sam lopov, ali sad ste preterali stvarno. Sa 54 godine u penziju? Nemojte, molim Vas. Ne mogu više sa Vama da pričam, stvarno. Hajmo, vratite ovo da sam lopov, to mi nekako lakše padne - našalio se Đilas.

Podsetimo, juče su članovi Stranke slobode i pravde u Vršcu promovisali Plan za dan posle kada su do njihovih štandova došetali su i građani koji su došli da prisutne provociraju i vređaju, a među njima su bili SNS aktivisti sa kojima je razgovarao Đilas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati