Politika

Direktno.rs

19. 08. 2021. 14:37 2

SSP Blace: Putujući Vučićev cirkus

“Sve je veći cirkus, sve je manje smešno” piše na jednom dobro poznatom grafitu. Od dolaska cirkusa “Budućnost Srbije” do danas prošle su skoro dve godine. Skup je bio daleko manji, neko bi možda rekao da je razlog tome veća cena mesa i mesnih prerađevina pa nema novca za sendviče. Mi smatramo da je narod ipak osetio na sopstvenoj koži taj “boljitak” pa ni lokalnoj ni državnoj vlasti više ne veruje. Pre skoro dve godine predsednik Srbije je u Blacu pričao o topličkom dodatku, danas ga nije ni spomenuo. A Topličani pamte. Stanovnici Toplice i Blaca dobro znaju da nijedna vlast nije ovoliko uništila naš kraj kao ova naprednjačka, a ustvari novoradikalska, pa će im za to vrlo brzo naplatiti - kažu iz Stranke slobode i pravde Blace.

- Danas je bilo evidentno prisustvo ministra poljoprivrede, pa ga ovim putem pitamo: Da li je razgovarao sa građanima o otkupnoj ceni mleka? Pšenice? Kukuruza? Da li je posetio uništene voćnjake, njive, bašte? Ako ih je video, kakvi su mu utisci? I zašto nije posetio našu opštinu odmah nakon julskog nevremena? Šta kaže za protivgradnu zaštitu? Da li je spremio paket pomoći za naša gazdinstva? Odgovorima se ne nadamo.

Obzirom da su danas u Blacu boravili i članovi Vlade i direktori javnih preduzeća, opštinske vlasti pitamo: Šta bi sa vanrednom situacijom usled nevremena? Jeste li tražili pomoć za naša gazdinstva? Hoćete li je dobiti i kada – odmah ili na “kukovo leto”? Šta to slavimo ovog vikenda? Ni ovde ne očekujemo odgovore.

Apsolutna vlast sa sobom nosi i apsolutnu odgovornost.Novca je sve manje, pa se i bajke prilagođavaju novoj situaciji. Vrednost plata i penzija osetimo svaki put kada uđemo u prodavnicu po osnovne namirnice. U bajke odavno ne verujemo jer su naši životi veoma dugo premazani nekvalitetnom šminkom. A to vam Topličani neće zaboraviti - navode iz OO SSP Blace.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati