Politika

Direktno.rs

07. 08. 2021. 21:47 20

Režimski tabloidi: Dačić je neradnik i omražen je u zavičaju

Da je sve više prisutna nervoza u redovima SNS pred izbore koji se bliže, svedoči i naslovnica sutrašnjeg broja tabloida Kurir, koji je poslužio da Aleksandar Vučić uputi poruku lideru socijalista, Ivici Dačiću, u cilju daljeg disciplinovanja.

Donoseći vest iz Žitorađe, zavičajnog mesta aktuelnog predsednika Skupštine Srbije, u kome je, kako se navodi, boravila ekipa ovog tabloida, preneto je da je lider socijalista omražena ličnost u tom kraju.

- Naš zemljak Dačić nas obiđe samo kad mu trebaju glasovi. Ništa za nas nije uradio - navodi se u Kurirovom tekstu.

S obzirom na to da nijedan tekst ovakvog tipa ne može da izađe na svetlost dana, a da ga prethodno ne odobri Aleksandar Vučić, onda je jasno da je ovo upozorenje lideru SPS da bude još servilniji i poslušniji.

Ovo nije prvi put da se Vučić služi Kurirom u disciplinovanju koalicionog partnera, a na meti se redovno nalaze i Dušan Bajatović i Novica Tončev, ali i mnogi drugi koji su najzgodniji da ih naprednjački lider iskoristi u datom trenutku.

Ovde, očigledno, Vučić pokušava da dodatno oslabi Dačićev rejting pred najneizvesnije izbore od početka njegove diktatorske vladavine, te dodatno veže SPS za svoj brod, imajući u vidu konstantan pad rejtinga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati