Politika

Direktno.rs

29. 07. 2021. 13:42 19

FBI agent: Vučić kao primer nelagodnog ponašanja

Neverbalna komunikacija predsednika Vučića toliko je upečatljiva da je analizu njegovog ponašanja sproveo i nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju Džo Navaro.

Navaro je predsednika Srbije uzeo kao primer nelagodnog ponašanja, te je na Tviteru podelio video Vučića koji se na nedavnoj konferenciji za medije vidno grčio od nelagodnosti kada je čuo glas novinarke N1 Žakline Tatalović. 

On je naveo i da Vučić ovde jasno pokazuje svih sedam znakova nelagodnosti, te je tviteraše pozvao da pokušaju da ih nabroje. Komentari su bili mnogobrojni, a samo neke od pretpostavki šta je Vučić ovde uradio jesu - kršenje ruku, sleganje ramenima, duboki izdah, stiskanje usana, skupljanje obrva i još mnogi.

Ono što smo znali i što je već postalo upečatljivo jeste da predsednik na pitanja novinara koji nisu režimski reaguje grčevito, a naročito na pitanja Žakline Tatalović koja je juče i izazvala ovu reakciju.

- Kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk obezbeđivali Vašu inauguraciju - glasilo je pitanje novinarke.

Naravno, Vučić je izbegao da direktno odgovori na ovo postavljeno pitanje i napravio se naivan, kazavši da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo govori u pozitivnom svetlu o SNS, jer je Belivuk uhapšen.

Predsednikove neverbalne reakcije, izgleda, govore nešto sasvim drugo od njegovih verbalnih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati