Politika

Direktno.rs

25. 07. 2021. 12:03 10

"Vučić je moralno osakaćen, kilometar od njega je masakr"

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova, Rada Trajković, izjavila je da Aleksandar Vučić predstavlja stratešku slabost i bezbedonosnu opasnost za Srbiju i sve nas.

- Kojoj to zemlji treba moralno osakaćeni predsednik čiji debeli dosije mogu koristiti njeni neprijatelji? Predsednik koji ćuti dok se 1km od njegovog kabineta ljudi masakriraju na najzverskiji način - pita se Trajkovićeva i dodaje:

- Gospodine Vučiću, ako ste spomenuti kao naredbodavac u kontekstu najveće istrage protiv organizovanog kriminala, žao mi je, ali morate biti stavljeni pod istragu. Zato Vam je bolje da ne pretite građanima ratom. A Vaše učešće u politickom životu mora pod hitnu suspenziju - zaključuje predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova.

Podsetimo, istraživački portal KRIK objavio je transkript sa saslušanja Veljka Belivuka, koji je otkrio kakve sve usluge je pružao Vučiću i njegovim ljudima - od kontrole navijača Partizana i uprave tog kluba i prebijanja novinara i građana na inauguraciji naprednjačkog lidera, preko obezbeđivanja reda na Paradi ponosa, do razbijanju protesta protiv Vučića prošle godine...

U svakoj drugoj normalnoj i uređenoj zemlji, ovo bi bilo dovoljno da padne vlast, ali kako u Srbiji vlada diktatura ovakve stvari prolaze.

Da li iko može da zamisli da predsednika jedne uređene zemlje ili člana njegove porodice, neki kriminalac kojem preti maksimalna kazna za masovna ubistva i zverstva dovede u vezu sa njim. Vlasti su u demokratskim zemljama su padale za tričave i benigne stvari, a u Srbiji se diktatorska Vučićeva vlast održava uprkos najvećim mogućim optužbama. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati