Politika

Direktno.rs

15. 07. 2021. 13:48 19

Vučić PONOVO obećao kanalizaciju u Borči

Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju Zdravstvene stanice Borča u okviru Doma zdravlja “Dr Milutin Ivković” Palilula i tom prilikom, po drugi put, obećao stanovnicima ovog beogradskog naselja kanalizaciju.

- Kad sam bio ovde i u Krnjači rekao sam da ćemo graditi i zdravstveni centar, vrtić, a sada ćemo i kanalizaciju - rekao je Vučić dodavši da je "naša obaveza da to konačno uradimo".

Međutim, naprednjački lider je kanalizaciju Borčanima obećao i u junu 2019. godine, i najavio početak radova na kanalizacionoj mreži za mart 2020. godine. Tada su Borču zadesile poplave, usled nevremena koje je zahvatilo Beograd.

- Došao sam da se obavežem za Borču, Ovču, Krnjaču i Kotež, dao sam nalog i po hitnom postupku radi se projekat za izgradnju kanalizacione mreže, do kraja januara da se završi projektna dokumentacija, a početkom marta krećemo u izgradnju kanalizacije - rekao je tada Vučić i dodao:

- Znam da ste čekali na to 50, 60 godina i došao sam da vam kažem šta će biti uređeno, a vi posle sudite šta sam govorio.

I eto, sudićemo da Vučić nije ispunio svoje obećanje i da je slagao Borčane i sve druge stanovnike leve obale Dunava. 

Danas je jun 2021. a od kanalizacije nema ništa, dok sa druge strane džiklja megalomanski Vučićev projekat "Beograd na vodi", namenjen njegovoj bogataškoj eliti, lojalnim tajkunima i inostranim investitorima čiji je eksponent.

Ko još mari za tamo neku kanalizaciju u Borči, jer kad su čekali 50-60 godina, neka čekaju još, ali važni je da je Vučić obećao, a da li je ispunio, nije bitno.

Ionako se u narodu kaže "obećanje ludom radovanje".

 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati