Politika

Direktno.rs

06. 07. 2021. 12:37 27

IZDRŽI, LEGENDO: Naš ambasador u 9 zemalja, "u Kolumbiji snima seriju Markos"

Pre nekoliko dana na svom zvaničnom Tviter nalogu ambasador Srbije u SAD Marko Đurić objavio je vest da je preuzeo mesto dužnost izvanrednog i opunomoćenog ambasadora i u Kolumbiji, ali i za još sedam okolnih zemalja. Tako će nas ovaj vrsni Vučićev tapšač predstavljati ne samo u najvećoj sili sveta, već i u državi poznatoj po narko-mafiji i najvećem narko bosu Pablu Eskobaru.

Tviterašima nije promakla ova vest te su, kao i obično, i ovoga puta bili duhoviti.

- Ako ste ambasador Srbije, postoji 17 posto* šanse da ste vi Marko Đurić. *Istraživanje Univerziteta u Donjoj Kladuši - napisao je Kosta.

- Marko Đurić snima seriju u Kolumbiji. Markos. - kaže novinar Veljko Pajović, aludirajući na poznatu seriju o Pablu Eskobaru "Narkos".

- Marko Đurić ambasador i u Kolumbiji jer tamo stvarno mora čovek od najvećeg poverenja - piše jedan od korisnika, aludirajući na znate već šta...

- Izražavam oštar protest, a "isto takođe" sam zabrinuta za budućnost diplomatije zato što Marko ekselencija Đurić nije ambasador bar u još 5 država. Ovakav kapacitet nikad viđen u istoriji nema nijedna zemlja. Hitno nešto učiniti po tom pitanju - napisao je Neregistrovan čitalac, nesvestan da je njegov "protest" uvažen, jer je Đurić ambasador ne u dve, pet, već u čak devet zemalja.

- Marko Đurić mora da radi dva posla da bi preživeo Prokleta Amerika, ovde je živeo od aplauza - napisao je Alex.

Danas je objavljena informacija da je Đurić, osim u SAD i Kolumbiji, ambasador u još sedam zemalja. On je postavljen u aprilu za ambasadora Srbije u Antigvi i Barbudi, zatim u maju na istu funkciju u Republici Surinam, Belizeu i Komonveltu Dominici, kao i u Sent Kitsu i Nevisu. U junu mesecu on je ukazom predsednika države postavljen na ambasadorsku funkciju u Barbadosu, a u Sent Vinsentu i Grenadinima. Đurić je i ambasador Srbije u Karipskoj zajednici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati