Politika

S. M.

19. 06. 2021. 18:24 8

"Zapamtite: Nikada nemojte da ličite na ove sada na vlasti!" (VIDEO)

Na prvim koliko - toliko poštenim izborima narod će reći šta misli, a to je da mu jedosta ove korupcije, robovlasništva, kolonizacije. Za sve one koji su u ovom trenutku deo borbe protiv autokratskog režima imam jednu poruku :“Zapamtite, kako na lokalu, tako na republičkom nivou, nemojte nikada da ličite na ove koji su sada na vlasti. Poštujte ljude, svoje prijatelje komšije, volite svoju zemlju i nemojte da dozvolite da se vratimo na isto - poručio je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji je tokom dana obišao topličke opštine Žitorađu i Blace zajedno sa potpredsednicom SSP Marinikom Tepić i zamenikom predsednika SSP Borkom Stefanovićem. Kako je naglasio ponosan je na svakog čoveka koji ima hrabrosti da se suprostavi besmislu koje vlada i da cilj ove stranke nije nekoliko mandata, već promena kompletnog sistema.

- Ono što me posebno raduje je da se sve više ljudi, koji nikada nisu bili u politici,  priključuje našoj stranci. To je znak da su građani shvatili gde sve ovo vodi i žele da spreče dalje propadanje. Drago mi je što su SSP prepoznali kao snagu koja je tu da ih podrži i da pomogne da dođemo do boljeg života. Tokom obilaska Srbije primetio sam onu dušu, koja nas čini ovimšto jesmo,tu toleranciju, prisnost, prijateljstvo i to ne smemo da dozvolimo da izgubimo - kazao je Đilas.

Zbog svega toga, istakao je Đilas, SSP je već pripremio sve zakone kojima će se vratiti dostojanstvo radnika, lekara, prosvetnih radnika, zaštiti deca i samohrane majke i svi koji žive u Srbiji.

- Vratićemo pravo kroz zakone. Lustracija se mora desiti i svi koji su moralno odgovorni će odgovarati za svaki napad, ucenu, pritisak. Ono što je još važnije, prestaće podele. Nećemo dozvoliti da se ljudi više dele, a ovaj konkretno kraj, mislim na Toplicu: Prokuplje,Kuršumliju i Blace biće primer kako se za kratko vreme može stvoriti dostojanstven život svih građana. To sam još pre dve godine obećao u Kuršumliji i videćete da će tako biti - siguran je on.

Ovom prilikom pohvalio je Opštinski odbor SSP u Blacu, koji je prema metodologiji, a pre svega prema  broju stanovnika najbolji u Stranci slobode i pravde.

- Svaki čovek je bitan i nemojte nikog da se odričete, jer ćemo svi zajedno promeniti ovu zemlju na bolje - obećao je okupljenima u Blacu lider SSP Dragan Đilas.

Marinika prva na listi! 

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je najpopularnija političarka u Srbiji. Ona će biti nosilac liste na budućim fer izborima i tu nema dileme to je jednoglasna odluka svih.

- Ponosni smo što je sa nama najhrabrija žena u Srbiji. Tu smo da je podržimo i čuvamo - kazao je Dragan Đilas predsednik SSP.

 

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati