Politika

Direktno.rs

14. 06. 2021. 21:17 48

Vučić: Moj brat se u NS slikao skromno u trećem redu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS komentarisao je večeras kritike zbog pojavljivanja njegovog brata Andreja Vučića u Novom Sadu, koji je zajedno sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem obilazio mesne zajednice u kojima su u nedelju održani izbori.

Kako se moglo pročitati na Instagramu, Andrej Vučić i Miloš Vučević su posetili mesne zajednice Gavrilo Princip i Bistricu, a na fotografiji poziraju sa okupljenim članovima Srpske napredne stranke.

- Evo šta su zamerili, što se moj brat dan pre izbora u mesnom odboru u trećem redu potpuno skromno slikao sa drugim ljudima. Čovek je kriv što je kao član Glavnog odbora stranke otišao u jedan mesni odbor da razgovarao sa narodom, članovima stranke, jer on ne može da im deli milione, kao neki drugi - rekao je Vučić i dodao:

- On može da kaže "ja sam tu, podržavam svoga brata i to je to".

Lider SNS je rekao da su juče u osam opština održani izbori za mesne zajednice i da je koliko je obavešten, u 95 odsto mesta pobedio SNS.

- U Novom Sadu u 39 od 42 mesne zajednice pobedio je SNS. Pobedio je sve kandidate. Kažu to nisu izbori političkih partija, ma nemojte. Koga su kandidovali. Da znaju, džipom u Novom Sadu bio je samo gospodin Đilas. Moj brat nema nijedan džip i nikada ga nije imao. Od političara bio je samo Dragan Đilas u džipu - rekao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati