Politika

Direktno.rs

13. 06. 2021. 10:21 1

SSP: Besmislene optužbe o vezi Jeremića i Belivuka

Besmislene optužbe o povezanosti predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića sa klanom Veljka Belivuka nastavak su prakse po kojoj predstavnici režima druge optužuju za sve ono što rade oni, saopštava Stranka slobode i pravde.

Potpuno je jasno da je Belivukov kriminalni klan, koji je trgovao narkoticima, otimao, ubijao i mleo ljude nastao i jačao zahvaljujući podršci ljudi iz ovog režima. Da bi sakrili ovu činjenicu i zaštitili prave pokrovitelje ovih kriminalaca režimski tabloidi izmišljaju afere i dovode u vezu sa njima predstavnike opozicije.  

Stranka slobode i pravde najoštrije osuđuje medijsku satanizaciju Vuka Jeremića kojom se direktno ugrožava njegova bezbednost, kao i bezbednost njegove porodice i zahteva da se odmah prestane sa kriminalizacijom protivnika režima, jer je takva praksa u prošlosti već dovela do tragičnih događaja, poručuju iz SSP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati