Politika

Direktno.rs

04. 06. 2021. 13:14 14

Šta je pričao Jovičić pre nego što je ZAVRŠIO U 'APSU

Uhapšeni funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić poznat je kao kadar Nebojše Stefanovića, koji mu je omogućio da se nađe na čelu Opštine Palilula. Uprkos tome, njegov Opštinski odbor doneo je jednoglasnu odluku i tražio smenu ministra odbrane i predsednika gradskog odbora ove stranke dr Nebojše Stefanovića.

Uhapšeni Jovičić (1987) i još sedam lica, mahom građevinskih inspektora, sumnjiče se da su nezakonitim postupanjem omogućile izvođenje nelegalnih građevinskih radova na teritoriji Opštine Palilula, najviše u području Ade Huje i Višnjice. 
U ovom slučaju njega Nebojša Stefanović nije mogao da odbrani jer je i sam vodio bitku sa Aleksandrom Vučićem kako da opstane u vlasti, što mu je i uspelo. Na Glavnom odboru podneo je ostavku na mesto šefa beogradskog SNS, ali je ostao u Vladi i pokazao jačinu ili bolje rečeno zabetonirao je fotelju, a čime sve tek će se saznati.

Uglavnom, Mali Jovičić mu je bio veran do juče, u retkom oglašavanju na Tviteru napadao je lidere opozicije, a sa pojedinim političarima je ulazio u raspravum poput Nikole Jovanovića, nekadašnjeg šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini grada Beograda.

- Nikola Jovanović i družina kojoj pripada, ostrvili su se na ministra unutrašnjih poslova Stefanovića, ne bi li potcenili njihov rad i rezultate ministarstva koje Nebojša Stefanović uspešno vodi. Zaboravio je gospodin Jovanović su upravo Aleksandar Vučić i ministar policije Nebojša Stefanović bili ti koji su prvi i jedini javno objavili rat države protiv mafije - stoji između ostalog u saopštenju Jovičića iz septembra prošle godine, kojim je odgovorio Jovanoviću, a sada direktoru Centra za lokalnu samoupravu.


Svakako najjači utisak posle svega šta se u četvrtak dešavalo u Beogradu, jeste njegovo hvaljenje policije i učinka bivšeg ministra unutrašnjih poslova Stefanovića, kao i još aktuelnog direktora Vladimira Rebića.

 
- Pripadnici najjačih kriminalnih klanova iz komšijskih država, kojima je demokratska vlast godinama pružala utočište u Srbiji, proterani su i uhapšeni zahvaljujući ministru Stefanoviću i i direktoru policije Vladimiru Rebiću - još jesenas je govorio Jovičić.

- I sada kao mnogo puta pre, po nalogu Đilasa, besmislenim i praznim lažima bez argumenata, napada se ministar Stefanović u svojstvu najbližeg saradnika Vučića - tvitovao je.

 
Da li je isto mislio i kada su njemu inspektori stavljali lisice i sprovodili ga po gradu vezanih ruku? 

Nedavno je Jovičić ušao u raspravu i sa Balšom Božovićem i njihova prepiska je, takođe, korisno štivo. U nekoliko tvitova navodio je da su "SNS strana" i Vučić i Stefanović, te da je "Nešina strana - SNS strana". 
 
- Znaš šta je zanimljivo? Nešina strana je SNS strana, a tebi koji više ne znaš ni u kojoj stranci si i kod koga ostaje da spinuješ ove nebuloze.

Srbija danas ima institucije, koje hapse kriminalne grupe, a i koje će procesuirati sve koji su ugrozili život predsedniku. Nego znaš šta je zanimljivo? Tolike gluposti koje izgovoriš, a tvrdiš da si pravnik - rekao je uhapšeni predsednik opštine Palilula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati