Politika

Direktno.rs

16. 05. 2021. 19:19 25

Hvatanje za gušu naprednjaka u Pančevu

Već dva dana traju tuče među naprednjacima u Pančevu, koji su svađe najmanje tri struje počeli da rešavaju "hvatanjem za gušu" po kućama, a uoči sednice Gradskog odbora koja se očekuje narednih dana, saznaje Direktno.

Centrala očekuje da na toj sednici i članovi SNS Pančevo "svojom voljom" izglasaju smenu Nebojše Stefanovića, pošto je pančevački odbor SNS uvek i važio za odbor Stefanovićevog neprijatelja u stranci - Branka Malovića, koji je godinama unazad pokušavao da i Stefanovićevom ocu preuzme SNS odbor na Novom Beogradu.

Međutim, veliki broj pančevačkih naprednjaka smatra se prevarenim, jer su ih lokalni prvaci često koristili kao batinaše i loše momke u akcijama u drugim gradovima, a privilegije su naplatili funkcijama samo za sebe, dok većina nije dobila ama baš ništa.

I tako su započeti pritisci po kućama članova da ponovo budu iskorišćeni čak i protiv Stefanovića, završili fizičkim obračunima.

Jedan od povoda je i taj što funkcionerka SNS iz Pančeva Sandra Božić želi da članovi zatraže i smenu ministarke Marije Obradović. To smatraju ličnim obračunom Božićeve, koja je ostala kratkih rukava za potpredsedničko mesto u Narodnoj skupštini, dok je njena konkurentkinja Obradovićeva napredovala u ministarsku fotelju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati