Politika

Direktno.rs

13. 05. 2021. 14:25 12

Đilas: Marinika nije u kampanji, zaštita žena iznad politike

"Iako sam više puta decidirano rekao da neću komentarisati izjave drugih političara, posebno iz opozicije, moram da reagujem na izjavu Boška Obradovića, koji borbu Marinike Tepić i cele demokratske Srbije da se privedu pravdi svi koji su vršili nasilje nad devojčicama, devojkama i ženama u Jagodini - karakteriše kao njenu ličnu predizbornu kampanju", naveo je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

U saopštenju lidera SSP, čiju sadržinu prenosimo, dalje se navodi:
"Očekivao sam da Boško, kao proklamovani borac za porodične vrednosti, bude prvi u Jagodini, da osudi napad kome je bila izložena Marinika Tepić, ali što je još važnije, da insistira na procesuiranju zločinaca, jer zaštita majki, sestara i ćerki je iznad svake politike.

Marinika nije ni u kakvoj predsedničkoj kampanji, ne crta foto-robote predsedničkog kandidata, već se iz dana u dan bori da svaka devojčica i žena bude zaštićena i ne bude žrtva nasilja. Svako kome je do toga stalo, mora da podrži istinu i pravdu i da se bori da zločinci budu kažnjeni", zaključio je Đilas u saopštenju.

Da podsetimo, Boško Obradović je gostujući u emisiji "Dobar, loš, zao" govorio o Mariniki Tepić, te je istakao zašto nije bio u Jagodini.

- Nismo bili u Jagodini iz prostog razloga što Marinika Tepić ima pravo na svoju kandidaturu za predsednika Srbije i na neku ličnu kampanju u tom pravcu. Mi iz Dveri nećemo da podržimo Mariniku Tepić za predsedničkog kandidata - istakao je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati