Politika

[ Izvor: Južne vesti ]

11. 05. 2021. 22:52 5

Milovanović nije više poverenik SNS u Nišu

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović podneo je ostavku na tu funkciju, potvrdio je Južnim vestima.

Pet godina je prošlo otkako je za vođu niškog SNS-a imenovan vlasnik TV Kopernikus Zvezdan Miovanović, a on je sada podneo ostavku, kako kaže, iz zdravstvenih razloga.

Da, da. To potvrđujem - kratko je odgovorio Milovanović za Južne vesti.

Na pitanje ko bi mogao da ga zameni, Milovanović ističe da će naknadno obavestiti.

Podsetimo, Milovanović se nakon prošlih izbora pominjao prvo kao jedan od mogućih kandidata za gradonačelnika Niša, a potom i kao kandidat za jednog od ministra u Vladi. Međutim, nije mu dodeljena nijedna funkcija.

Inače, niški SNS već dugo funkcioniše kao povereništvo, a iako je upravo Milovanović rekao još 2016. da bi unutarstranački izbori mogli da budu održani nakon izbora za predsednika Srbije održanih 2017. godine to se nije desilo.

Ta tema se skoro uopšte i ne pominje, a u međuveremenu je u Niš poslat član Izvršnog odbora Bojan Bajagić da pomogne u radu poverenika.

Poslednji put je o izborima unutar stranke pričao Aleksandar Vučić 2019. godine, ali niški naprednjaci su ušli u 12 godinu postojanja bez održanih izbora za rukovodstvo odbora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati