Politika

Direktno.rs [ Izvor: RTS ]

17. 04. 2021. 12:32 16

MONI MUKA, A HVALI VUČIĆA: Milioni se rasuli kroz obilaznicu...

Ovaj sektor obilaznice gradi se od 1989. godine. U završnici smo. Radovi se posle 30 godina završavaju. Milioni evra su se rasuli u prethodnim decenijama kroz obilaznicu. I meni je muka više od te priče - rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović o obilaznici oko Beograda, ali je i na sebi svojstven način pohvalio predsednika Vučića.

Momirović je ocenio je da će do kraja godine biti završena deonica brze pruge Beograd - Novi Sad, obilaznica oko glavnog grada i takođe naveo da je prethodna godina bila najgora za vazdušni saobraćaj u istoriji avio-transporta, a da je sada za građane najvažnije da se otpočne sa "kontrolisanim opuštanjem".

- Ključna stvar su odmori, relaksacija. Polako podižemo vazdušni saobraćaj. Mi 21. maja krećemo sa redovnim letovima ka Solunu, danas imate redovne letove ka Atini, a 10. maja kreće i Prag, Bukurešt, Sofija. Moramo da vakcinaciju iskoristimo da što pre stabilizujemo ekonomiju, omogućimo ljudima da putuju, da preko leta imamo preko 200 čarter letova i ka Grčkoj i ka Turskoj, jer ljudi više ne mogu da izdrže ovaj režim života -  rekao je Toma Mona na RTS.

On je dodao da očekuje da će Srbija dovesti goste iz zemalja koje su uspešno sprovodile imunizaciju, kao što je Izrael, ali i da nacionalni avio-prevoznik Er Srbija postaje respektabilna regionalna kompanija.

- Mi polako zauzimamo tržište onih kompanija koje više realno ne postoje. Želimo agresivno da nastupimo, pripremamo se za to. Sve ovo što radimo, radimo da bismo izlazili kao pobednici. Mi smo kao zemlja na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, najuspešniji u borbi protiv koronavirusa, i to se vidi na svim poljima - ispalio je Momirović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati