Politika

Direktno.rs

15. 04. 2021. 13:57 6

Ponovo odbijene sve prijave protiv naprednjaka

Administrativni odbor ponovo je odbio sve prijave koje su predstavnici CRTA-e podneli protiv Vladimira Orlića, Aleksandra Martinovića, Vladimira Marinkovića i Sandre Božić, saopštavaju iz Otvorenog parlamenta.

- Prijave su odbijene kao neosnovane, a poslanici su ocenili da su podnete u cilju političke diskreditacije poslanika - navode iz Otvorenog parlamenta.

Prijave su podnesene zbog povrede Kodeksa ponašanja u Skupštini Srbije.

Podsetimo, članovi skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja krajem marta ove godine su obustavili kao nesonovane postupke koji su zbog kršenja Kodeksa pokrenuti predstavnicvi CRTA-e protiv poslanika Marka Atlagića, Nebojše Bakareca, Vladimira Orlića i Aleksandra Martinovića.

U raspravi se čulo da su podnete prijave zloupotreba Kodeksa ponašanja poslanika, pa i ponavljanje upravo onih tvrdnji zbog koji su Crta i Tranparentnost ocenili da je Kodeks prekršen, navedeno je u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati