Politika

Direktno.rs

01. 04. 2021. 23:09 61

B. Stojanović (Narodna stranka): Đilas kao Hitler

"Šta očekivati od čoveka koji na polici ima Hitlerov "Majn kampf" nego da se, kada bi u nekoj bajci došao na vlast, ponaša kao čovek iz gore pomenute knjige". Dakle da se ponaša kao Adolf Hitler - da ubija, osniva koncentracione logore, pokuša da uništi čitave narode... Ovo je, verovali ili ne, o Draganu Đilasu, predsedniku Stranke slobode i pravde, izjavio član predsedništva Narodne stranke Bogdan Stojanović.

Stojanović je izneo još niz uvreda na Đilasov račun, a krenuo je od knjige koja mu se pričinila da stoji na polici Đilasovog stana. Stojanović je to verovatno video u Rojtersovoj reportaži o lupanju u šerpe rađenoj iz Đilasovog stana. Istina, tada na polici nije stajao "Main kamf", već knjiga "Uspon i pad trećeg rajha", koja je najčuvenija istorijska knjiga koja se bavi periodom dolaska i pada Hitlera sa vlasti.

Ali, mnogo strašnije od te greške je činjenica da je član predsedništva jedne opozicione stranke Đilasa poistovetio sa Hitlerom, što do sada skoro da nisu uradili čak ni naprednjaci.

Prenosimo celokupan tekst posta koji je Stojanović objavio na svom Fejsbuk profilu:

"Šta očekivati od čoveka kome je prva knjiga na polici "Mein Kampf"? Šta očekivati od čoveka koji sve činio da bi ostao vlast, a nakon što je odbačen, tobože prelazi u opoziciju? Šta očekivati od čoveka koji je držao monopol na televizijske sekunde, a sada kritikuje neslobodu medija?

Najveća greška opozicije bio je vetar u leđa takvom čoveku na gradskim izborima 2018. godine. Sada kada je dovoljno unazadio opoziciono delovanje i kada sam zna da neće pobediti ni na najslobodnijim izborima, ima samo jedan motiv, a to je da sačuva stečeni kapital. Jer, sada je njegovo hapšenje politički progon, a ne privođenje pravdi lica koje je zloupotrebivši službeni položaj protivpravno steklo imovinsku korist. Tvrdim da kada bi u nakoj bajci Dragan osvojio vlast, ponašao bi se kao čovek iz gorepomenute knjige", napisao je Bogdan Stojanović.

Dragan Đilas, ali ni ostali čelnici Stranke slobode i pravde nisu želeli da za Direktno.rs komentarišu pisanje ovog visokog funkcionera Narodne stranke Vuka Jeremića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 61

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati