Politika

Direktno.rs

25. 03. 2021. 21:03 19

"Čistka izdajnika": Vučić opet preko medija udara "packe" svojima!

Da predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko prorežimskih medija voli da disciplinuje članove svoje stranke, kao i ministre, nije nikakva novost. Često je to znao predsednik SNS, a u slobodno vreme i prvi čovek države to da radi, a posle kraće pauze nove "packe" uslediće u sutrašnjem izdanju tabloida bliskog državi.

Znao je Vučić u minulom periodu da zamera svojima što nisu došli na sahranu patrijarhu Irineju, što se ne trude onako kako bi on to želeo, što ne troše novac, jednostavno što mu se ne dive do imbecilnosti, što bi u predstavi "Radovan III" rekao čuveni Zoran Radmilović.

Poslednji put je poimence kritikovao Tomislava Momirovića, Tatjanu Matić, Anđelku Atanasković, Zoranu Mihajlović, kao i direktore EPS-a i Puteva Srbije. To je bilo pre nešto više od mesec dana, pa se na nove packe nije dugo čekalo.

Naime, u sutrašnjem izdanju tabloida "Objektiv" dominira naslov "Lete dvoje iz Vlade i 20 iz SNS", što će navesti brojne naprednjačke jastrebove da se zapitaju u čemu greše i koje su to pogrešne korake u prethodnom periodu napravili.

A koliko je situacija zapravo ozbiljna, svedoči to što je iznad ovog naslova vinjeta "Čistka izdajnika"...

U samom tekstu se navodi i citat jednog od osnivača Srpske napredne stranke, koji navodi:

- Reč je o funkcionerima među kojima ima predsednika opština i članova Predsedništva stranke. Tu je i dvoje ministara, jedna žena i jedan muškarac, koji su se osilili, izgradili svoje malo carstvo, rade sebi promociju i bogato žive - rekao je jedan od osnivača SNS za Objektiv.

Da li je ovo, baš kao što je i u prethodnim situacijama bilo, pucanj u prazno ili je Vučić zaista odlučio da se obračuna sa svojima, ostaje da se vidi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati