Politika

Direktno.rs

06. 03. 2021. 22:54 18

Vučić nije dao Stefanoviću na konferenciju?

Činjenica da je aktuelni ministar odbrane, bivši ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, prisustvovao sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, ali i činjenica da nije bio na konferenciji posle sednice, nameće pitanje da li je obračun Stefanović - Vučić odložen ili je ipak na snazi?

Nakon završene konferencije za medije, na kojoj se Aleksandar Vučić obratio javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, Stefanović, inače šef Boroa za nacionalnu bezbednost nije se pojavio.

Da li je po sredi odlaganje obračuna između dva klana koje predvode Vučić i Nebojša Stefanović, pitanje je koje svakako izaziva polemiku?!

Umesto pompezno najavljivanih šokantnih snimaka koje će zaprepastiti svet, a koji će i pokazati umešanost nekih od najviših državnih funkcionera u kriminal, dobili smo dve fotografije leševa navijača. 

Iako se očekivalo da će Vučić poimence imenovati lica povezana sa Nebojšom Stefanovićem koja su u sprezi sa kriminalom, do toga ipak nije došlo.
Vučić je odgovorio na pitanje novinara koga je zanimalo zašto na KZN nema upravo Stefanovića, ministra vojske.

- Očekivali ste? On je direktor Biroa, ne Saveta. Očekivali ste i Batu Gašića onda? Samo čekaju da neko nešto kaže da ispadne da ga optužuje - odgovorio je Vučić.
Podsetimo, sukob Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića počeo je od bitke za gradski odbor SNS, preko pojave Dijane Hrkalović u MUP, lažne ministrove diplome, afere "Krušik", rata između Vučića i Gašića (BIA) s jedne, i GIM, odnosno oca Stefanovića s druge strane, otimanja hotela "Šumadija" od strane Branka Stefanovića, njegove poslovne posete Saudijskoj Arabiji, pa Italiji, uloge Slobodana Tešića, operacije Jovanjica", do tvitova Željka Mitrovića, teksta u Srpskom Telegrafu, koji je blizak vlasti, izvlačenja na svetlo javnosti Stefanovićevog kuma Aleksandra Papića...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati