Politika

R. Ć.

04. 03. 2021. 16:00 38

EVO GA "Živeli Vučić i Srbija! Pobedićemo Đilasa i mafiju"

Nebojša Bakarec, narodni poslanik i naprednjačka uzdanica, koji se nedavno proslavio pretnjama smrću predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, opet briljira svojim nastupom u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Ovoga puta mu se priviđaju likovi iz "Gospodara prstena".

- Deo obraćanja narodnog poslanika Bakareca u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Bukvalno kao da je pobegao iz ludnice čovek - napisao je Jovan Ličina na Tviteru, priloživši Bakarecove novo kreativno skupštinsko obraćanje.

- Za kraj, to je klasična priča o zaveri, gramzivosti, o tome kako su pojedini ljudi iz bivšeg režima, ali Bogami, određen broj njih iz sadašnje vlasti podlegli uticaju gramzivosti i želje i moći za vlasti koja nije normalna. To me sve podseća na "Gospodara prstenova" i onu čuvenu Tolkinovu pesmu " Tri prstena za prste kraljeva vilin vrste" - Pod nebesima što sjaju, sedam za vladare patuljaka u dvoru njihovom kamnom, devet za smrtne ljude koje smrt čeka na kraju, jedan za mračnog gospodara na njegovom prestolu tamnom u zemlji Mordor gde senke traju. Jedan prsten da svima gospodari, jedan da za svima seže, jedan prste da sve okupi u tami sveže. U zemlji Mordor gde senke traju nećemo dozvoliti da Sauron Đilas pretvori Srbiju u Mordor. Pobedićemo mafiju, odbranićemo Vučića i Srbiju. Živela Srbija. Hvala vam - rekao je u svom stilu Nebojša Bakarec.

Svašta bi se moglo reći na ovakvu izjavu narodnog poslanika u Skupštini Srbije, ali ukoliko bi dublje ulazili u problematiku priviđanja Mordora, Saurona, patuljaka i senki, radili bi posao za koji je potrebno šest godina medicine i dodatna specijalizacija.

A to ipak nije naš posao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati