Politika

Direktno.rs

27. 02. 2021. 23:00 23

SDS, Nova i Lečić prave koaliciju?

Socijaldemokratska stranka SDS i Nova stranka prave koaliciju, kojoj će se pridružiti i Branislav Lečić, koji je isključen iz Demokratske stranke, nezvanično saznaje Direktno.rs.

Lečić se sinoć obratio na svom Fejsbuku demokratama, a njegov status prenosimo u celosti:

 - Radujem se sutrašnjem susretu jer znam koliko smo tačno i politički ispravno reagovali na apsolutizam u Demokratskoj stranci. Ponosan sam na sve vas i velika mi je čast što predstavljam takvu nepokornu i izdržljivu demokratsku ekipu! Oteli su nam kuću! Kuću u kojoj smo rasli, borili se, svađali, voleli... Biti demokrata je stanje duha, kulture i ličnosti. To nam niko ne može oduzeti. TO nosimo sa sobom. TO smo mi! Politika koju smo stvarali i koja je jedini izlaz za ovaj narod je sa nama, u nama, mi smo njeni vlasnici. SAD je došao čas da je sa građanima podelimo. Da ih edukujemo i stvorimo vojsku za pobedu ovog nacionalnog poniženja - napisao je Lečić. 

Podsetimo, deo isključenih članova DS organizovao je nelegitimne izbore u Demokratskoj stranci, na kojima je za novog predsednika stranke izabran Lečić, kao i još pet potpredsednika. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, međutim, odbacilo je zahtev Branislava Lečića, isključenog člana Demokratske stranke, da bude na čelu te političke stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati