Politika

Direktno.rs

23. 02. 2021. 08:40 7

"Ova Vlada je odustala od evropskog puta"

Kada ministar u Vladi Srbije izjavi da nam nisu potrebni amandmani evroposlanika na nacrt izveštaja koji je napravio izvestilac EP za Srbiju Vladimir Bilčik to znači da je ova Vlada odustala od evropskog puta - kaže Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde.

On u pismu dalje navodi:

Kada ministar policije kaže da nam amandmani evroposlanika u kojima se traži rešenje za kriminalne afere poput: Savamale, Jovanjice, Krušika i Telekoma nisu potrebni onda je to dokaz da ovaj režim borbu protiv kriminala i korupcije neće voditi.

Kada Aleksandar Vulin kaže da su evroposlanici licemeri i kako nam nisu poslali vakcine on samo potvrđuje Vučićeve reči koji je evropsku solidarnost proglasio mrtvom i pridružuje se uvredama koje na njihov račun u svojim kolumnama piše poslanik Vladimir Đukanović.

Iz ovih reči jasno se vidi da je Vulin malo nervozan. Nervozan je, jer ne mogu da sakriju siromaštvo, kriminal i korupciju u zemlji koju su oteli od naroda, u zemlji u kojoj se oni bogate, čak i dok ljudi umiru. Nervozan je, jer je jasno da će ovaj nenarodni režim pasti, a da će svi koji su odgovorni za kriminalizaciju Srbije odgovarati pred nezavisnim pravosuđem - stoji na kraju saopštenja Borka Stefanovića, zamenika predsednika Stranke slobode i pravde.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati