Politika

Direktno.rs

17. 02. 2021. 15:39 0

Konstituisani Gradski odbori SSP Bor i Leskovac

Danas su konstituisana dva Gradska odbora Stranke slobode i pravde - Bor (predsednica Irena Živković) i Leskovac (predsednica Jelena Spirić).

SSP je radom i trudom nametnuo da zagađenje u Boru bude predmet interesovanja čitave Srbije, a i poslanika Evropskog parlamenta.

Stajanjem uz radnike i braneći njihova prava SSP je dokazao da su radnička prava  prioritetna tema, nasuprot profitu stranih investitora.Govoreći o temama i aferama lokalnih vlasti, SSP Bor je pomogao  u podizanju svesti građana spremnih da brane svoj grad.

SSP Bor ukazuje da predstoji još puno borbe, ali su rešeni da istraju. Bor neće biti ni kineska kolonija, ali ni istrošen i odbačen grad. Zaslužuje bolje!
SSP Leskovac ukazuje da umesto bacanja milijardi na besmislene projekte poput golf terena i stadiona treba obezbediti kvalitetnu zdravstvenu zaštitu za sve građane - magnetna rezonanca, skener, dovoljan broj sanitetskih vozila, ali i ekipa hitne pomoći neophodni su za očuvanje zdravlja svih Leskovčana.

Povećanjem plata zdravstvenim radnicima SSP će očuvati stručni kadar i obezbediti kvalitetnu zdravstvenu zaštitu svim građanima. Institucije će voditi kvalitetni ljudi a ne osuđenici, poput direktora leskovačke bolnice koji kvari ugled i izaziva revolt svih čestitih lekara koji masovno odlaze iz grada.

Umesto mnogobrojnih koruptivnih projekata SSP će obezbediti besplatne obroke u školama, ali i udžbenike, kako Leskovčani ne  bi podizali basnoslovne kredite za te namene.
Humano planiranje i projektovanje sa ekologijom i unapređenjem životne sredine  u centru pažnje je SSP Leskovac,a planski razvoj grada biće posvećen Leskovčanima, a ne investitorima.

Treba izvršiti i Reorganizaciju Gradske uprave, koju je SNS odbio, kako bi Grdelici i Vučju vratili statuse Opština i stvorili uslove za efikasnije rešavanje problema u tim sredinama, pogotovo infrastrukturnih i komunalnih.

Prioritet je i osposobiti odvodne kanale kako poljoprivrednici ne bi gubili cele setve i prihode od kojih žive. SSP će obezbediti sigurniji plasman stimulacijom izvoza poljoprivrednih proizvoda kroz podsticaje poljoprivredi, kao razvoj prerađivačke poljoprivredne industrije kako bi se i proizvodi nižeg kvaliteta plasirali na tržištu, a ne bacali.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati