Politika

M. Z.

11. 02. 2021. 12:33 0

Formirani gradski odbori SSP Kraljevo i Zrenjanin

Danas su konstituisana dva Gradska odbora Stranke slobode i pravde - Kraljevo (predsednica Milica Aleksić) i Zrenjanin (predsednica Dejana Pataki).

- SSP Kraljevo će stati na put partijskom zapošljavanju, a stručnost i obrazovanje biće jedini parametar za zaposlenje, dok će se novac iz budzeta trošiti transparentno, za projekte koji će građanima obezbediti kvalitetan život. Pokrenućemo i završiti sve neuspele projekte sadasnje nesposobne naprednjacke vlasti - navodi se u saopštenju gradskog odbora u Kraljevu i dodaje se:

- Od atletskog stadiona koji ulazi u treću godinu rekonstrukcije, preko zatvorenog bazena na čiju izgradnju građani čekaju godinama. Rešićemo problem javnog gradskog prevoza i status autobuske stanice. Građani vise nece biti taoci privatnih konzorcijuma koji proizvoljno nameću cene gradskog prevoza. Potrudicemo se da resimo pitanje saobraćajne infrastrukture u kraljevačkim selima, zato sto meštani zaslužuju puteve i mostove i život dostojan čoveka u 21.veku. Rešićemo pitanje zagađenja vazduha, ali i pokrenuti zaboravljeni projekat alternativnog vodosnabdevanja grada. Zato što naši sugrađani zaslužuju čist vazduh i zdravu vodu za piće.

Iz ovog odbora su imali jasnu poruku za građane.

- Obećavamo da ćemo novac koji se iz budžeta odliva na razne prezentacije, promocije i službena putovanja koristiti pametnije, za izgradnju novih vrtića, rekonstrukciju škola i besplatne udzbenike za naše osnovce.

Danas je formiran i Gradski odbor SSP u Zrenjaninu.

- SSP Zrenjanin ukazuje da nesposobna vlast nije uspela da reši pitanje pijaće vode nego je još više zakomplikovala ovaj problem i na osnovu njega poharala novac iz budžeta. Plodnu ravnicu pretvara u ekološku bombu dovodeći kinesku fabriku guma Linglong, a radništvo vraća, u položaj sličan robovskom - ističe se u saopštenju i dodaje se:

- Stranka slobode i pravde Zrenjanin će učiniti sve da oni koji su ruinirali opštinu Zrenjanin, unazadili sela u ovoj opštini i grad Zrenjanin, uništili poljoprivredu i obezvredili radništvo, odgovaraju za to. Život meštana može i mora da bude bolji i sigurniji. Samo je potrebna pravilna raspodela, gde i šta i kome pripada. Zemlja pripada poljoprivredi kroz koju ćemo razvijati industriju i zadovoljno radništvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati