Politika

Direktno.rs

18. 01. 2021. 12:04 5

Srpska lista naručila spot koji je nacrtao metu Oliveru (FOTO)

Spotovi u kojima je crtana meta na čelo lidera Građanske incijative sloboda, demokratija, pravda emitovani na TV Most i Pink su, sada i zvanično, došli iz kuhinje Srpske liste. To je sinoć potvrdio gostujući u emisiji Utisak nedelje brat pokojnog Olivera Ivanovića Miroslav, i istakao da je u uglu tog spota stajao potpis Srpske liste.

Kao potvrda njegovoj tvrdnji, na društvenim mrežama se pojavio printscreen ekrana na kome se jasno vidi da emitovanje spota spada u plaćeni termin, a da je isto platila Srpska lista.

- Sada imamo dokaz da je Srpska lista naručila i platila spot koji je medijski pripremio ubistvo Olivera Ivanovića. To je Srpska lista, a ona je deo SNS-a, koji "posluje" na KiM. A znamo ko je na čelu SNS-a i ko je vodio i ko vodi Srpsku listu - napisao je predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović na tviter nalogu.

Inače, Oliverov brat je za naš portal rekao da će se cela porodica nadati pravdi dok je živa.

- Oliver je tema non-stop, uvek je tu neko podsećanje, što izaziva suze i razočaranje. Puni smo iščekivanja da će se nešto dogoditi, međutim nema bilo čega što bi moglo da nas obraduje na tu temu. O istrazi povodom Oliverovog ubistva nema ni traga ni glasa, ali nadaćemo se dok smo živi - rekao nam je.

Kako je dodao, postoji izvesno smirenje u porodici jer je prošlo dosta vremena, ali je Oliver i dalje glavna tema.

- Postoji neko smirenje u porodici, zbog toga što je toliko vremena prošlo, a ne zbog nekih drugih stvari, ali je Oliver tema non-stop. Uvek je tu neko podsećanje, što izaziva suze i razočaranje. Puni smo iščekivanja, nadanja, osluškivanja kako se šta dešava, da li će se nešto dogoditi... Nažalost, nema bilo čega što bi moglo da nas obraduje - istakao je Ivanović.

Pre tačno tri godine Oliver Ivanović je mučki likvidiran u Kosovskoj Mitrovici, ispred prostorija njegove stranke. Iako je bilo obećanja, u istrazi se nije mnogo odmaklo, tako da se i dalje ne zna ko je oduzeo život političaru koji je imao stav, ali ni ko su nalogodavci tog ubistva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati