Politika

M. Z.

15. 01. 2021. 14:11 31

"Gospodine Mali, umesto što pretite, pomozite frilenserima"

Ministre Mali, ima jedna dobra stvar u činjenici da Vladanka Malović, u Vaše ime, piše ova besmislena saopštenja puna laži, mržnje i uvreda koja pročitate kada se pojave u medijima - kaže u saopštenju Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

On u pismu javnosti dalje navodi:

- To znači da imate vremena da se bavite svojim poslom. Iskoristite ga na pravi način. Sedite sa frilenserima od kojih pokušavate da naplatite porez za pet godina unazad i pronađite rešenje koje neće ugroziti egzistenciju ljudi.

Ja sam dao predlog kako bi to moglo da se uradi. Umesto što pretite ljudima dajte bolje rešenje ako ga imate. To je vaš posao - stoji na kraju saopštenja Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde.

Da podsetimo, Dragan Đilas je i danas bio na meti režimskih medija, ovoga puta se oglasio ministar finansija Siniša Mali, koji je poručio:

- Pojedinci kao hijene strvinare i pokušavaju da stvore politički plen, čak i od očiglednih stvari, poput plaćanja poreza, što je neosporna činjenica i zakonom regulisana obaveza. Još više čudi licemerstvo zbog pominjanja dedinjskih kuća od strane onih koji su baveći se državnim poslom inkasirali milione evra i stekli na desetine nekretnina, između ostalog, i na pomenutom Dedinju. Uostalom sećaju se tvoje zaostavštine, zbog čega smo i bili prinuđeni na teške reforme, ali zahvaljujući kojima smo uspeli da pravovremeno reagujemo i pomognemo i privredu i građane onda kada je to bilo najpotrebnije - rekao je Mali i kao po diktatu ponovio ono što naprednjački jastrebovi svakoga dana ponavljaju kao pesmicu:

- Odavno je dokazao da je majstor za sopstveni džep, pa je tako upitno koliko je profitirao i od gradnje mosta na Adi, ali i na besmislenim projektima za uzimanje novca, poput izgradnje replike Terazija ili propalog pazl grada. Da ne pominjem da je uspeo da zaduži i sopstvenu stranku, tako što je otkupio dug od 49 miliona za 38 miliona dinara i naplatio profit uz 18 odsto kamate. Da, dobro mu ide i kamatašenje - rekao je Mali prilikom oglašavanja na režimskim medijima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati