Politika

Direktno.rs

10. 01. 2021. 18:45 21

"Komentariše Grigorija, a SNS je krije kao polnu bolest"

Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić osvrnuo se na manir naprednjačkih vlasti da se, govoreći o opozicionarima, ponašaju kao da su viša rasa i da su iznad svih koji osim članstva u SNS-u imaju bar još nekoliko podataka iz biografije.

Predmet njegovog zapažanja bila je izjava predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da će potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ili vladika diseldorfski i cele Nemačke Grigorije pobediti na narednim izborima, obojena ironičnim tonom, ali ne na naročito duhovit, pitak i zanimljiv način, jer ni premijerka nije svemoguća.

- Marinika ili Grigorije će sigurno pobediti na izborima - posprdno sa visine komentariše Brnabićka koju SNS pred svake izbore krije kao polnu bolest, pa je nakon glasanja inaugurišu u "Premijerku" - napisao je Bojan Pajtić na svom Tviter nalogu.

A činjenica da nije svemoguća najbolje je otelotvorena u maniru vrhovnog vođe Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da uvek do momenta formiranja Vlade ćuti o imenu premijera i da onda postavi na tu funkciju baš Anu Brnabić. I zaista, analogija sa polnom bolešću koju je napravio Pajtić nije preterana, jer se Vučić svojim postupcima i skrivanjem upravo tako odnosi prema njoj.

S druge strane, ona mu se još kako revanšira.

Trenutno su na udaru baš Grigorije i Tepićeva jer rade na raskrinkavanju nakaradnog režima "napredne" vlasti.

Marinika je kriva zato što iznosi podatke o EPS-u, o stanju u bolnicama širom Srbije, i o svim drugim krimi akcijama u režiji napredne vlasti.

Episkop Grigorije pak, koliko zbog komentarisanja stanja u društvu, toliko je postao meta zbog najave da će da okupi 300 kvalitetnih ljudi kako bi se život u Srbiji promenio na bolje.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati