Politika

Direktno.rs

27. 11. 2020. 13:39 10

"DS osuđuje pretnje Vučiću, iako je on pokretač nasilja u Srbiji"

Demokratska stranka najoštrije osuđuje pretnje koje su upućene Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici u danu kada je zbog raspada zdravstvenog sistema preminulo preko 50 naših sugrađana, a obolelo preko 7.600.

- Užasne pretnje porodici predsednika Srpske napredne stranke i njemu lično dolaze od osoba koje su davno prepoznate kao marionete Aleksandra Vučića, kao zamajavači javnosti i ostali produkti gebelsovske propagande. Čitava javnost u Srbiji zna da je daljinski upravljač za rukovanje ovim osobama, poznatim po krajnje ekstremnim stavovima, u rukama Aleksandra Vučića. Glavni pokretač nasilja u Srbiji već osam godina upravo je sam predsednik Srpske napredne stranke - izjavio je Srđan Milivojević, član Izvršnog odbora Demokratske stranke.

Nažalost, na ove pretnje nije reagovalo ni uspavano tužilaštvo koje je davno izgubilo svoju samostalnost, jer i ono radi uz pomoć daljinskog upravljača osobe koja se predozirala vlašću.

- Suočen sa katastrofalnim učinkom svoje vlasti, Aleksandar Vučić pribegava najprizemnijim trikovima iz vremena kada je bio ministar informisanja, očigledno zaboravljajući kako se završio taj period strahovlade u kojoj je on bio jedna od udarnih pesnica tadašnjeg režima. Ipak, koliko god taj period bio tragičan, ni on se nije okončao sa žrtvama zahvaljujući upornom zalaganju Demokratske stranke da do promena dođe nenasilnim akcijama. Zato snažno osuđujemo svaku pretnju koja je usmerena ka porodici Aleksandra Vučića i ka njemu lično upućenu od strane onih koji su i stvoreni da bi govorili ono što on misli i da rade ono što im on naredi - zaključio je Srđan Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati