Politika

Direktno.rs

28. 10. 2020. 11:21 3

"Vučiću, obećanja u Šidu čekaju godinu i po" (VIDEO)

Godinu dana od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Šidu obećao obilaznicu, put od Tovarnika do centra Šida, dve fabrike i rekonstrukciju svih javnih objekata, nije se desilo - ništa, kaže Nataša Cvjetković, predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Šidu, pitajući se da li je predsednik Izvršnog odbora puteva Srbije Zoran Drobnjak, možda, kriv?

Šid, Srbija, Vučić, Drobnjak... Obećanja. Lažna obećanja iz 2018.

- Prošlo je godinu i po dana od kad je Vučić došao u Šid sa punim ustima praznih obećanja. Nego, majstore, da te pitam nešto...

1. Gde je "pista od Tovarnika do centra Šida"?

2. Gde su najmanje dve fabrike?

3. Gde je obilaznica - pitala je Nataša Cvjetković.

Ovo pitanje je, zapravo, reakcija na neispunjena obećanja koja je dao Aleksandar Vučić.

- Obnovićemo sve javne objekte u Šidu. Uradićemo obilaznicu oko Šida i videćete radove vrlo brzo. Uradićemo sve puteve u centru Cara Dušana. Dakle, sve od Tovarnika do centra Šida da to bude kao pista urađeno, a ne da se sramotimo pred svetom. Počeli smo da radimo i uradićemo svih 22 kilometra autoputa od Batrovaca ka Sremskoj Mitrovici da ljudi kad ulaze iz Hrvatske da vide da ulaze u uređenu, modernu zemlju - rekao je Vučić.

Ipak, izgleda da je zbog neispunjenja ovih obaveza kriv Zoran Drobnjak, a ne neodgovorna i politika laži i manipulacija.

- Gde je Drobnjak? Dok kad je to gotovo? E, vidite sad, ja pitam Drobnjaka do kad je gotovo. Trebalo je da bude gotovo do maja, pa smo prihvatili do avgusta, i sad ga pitam do kad je gotovo - kaže do kraja godine. A, izvođač? Znao sam ja, uvek je izvođač kriv, samo ti nisi nikad - dodao je predsednik Srbije.

Već je 2020, a novi izbori 2022.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati