Politika

24. 09. 2020. 21:00 13

"Vučić u bescenje prodaje Srbiju, nećemo dozvoliti pljačku"

"U našem Banatu umesto da ulažu u poljoprivredu, oni uvoze prljave tehnologije iz Kine, gde radnici treba da rade za male pare. Vučić u bescenje raspordaje Srbiju kako bi produžio politički vek i kupi sebi još malo vremena da on i njegova ekipa nastave pljačku. Nećemo im to dozvoliti", rekao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović prilikom osnivanja Inicijativnog odbora SSP u Opovu.

U ovom banatskom gradu večeras je osnovan odbor SSP, a u Opovu je bio i Borko Stefanović, koji je istakao da vlast rasprodaje celu državu.

- I u našem Banatu umesto što ulažu u poljoprivredu, oni uvoze prljave tehnologije iz Kine, gde radnici treba da rade za male plate, ili prodaju srpsku zemlju, tobože, arapskim investitorima. Isto rade sa američkim fondovima koji ne donose investicije, nego kredite na koje se plaća i kamata. Vučić u bescenje rasprodaje Srbiju da bi produžio svoj politički vek i kupio još malo vremena da on i njegova "ekipa" nastave pljačku koju su započeli još pre nekoliko godina. Nećemo im to dozvoliti! - rekao je Stefanović i dodao:

- Još pre godinu dana predstavili smo plan kako srušiti Vučića. Prvim korakom smo ogolili njegovu diktaturu. Drugi korak, odnosno sporazum pod okriljem Evropske unije, treba da garantuje fer i poštene izbore, na način i po  modelu koji je već primenjen u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. I treći korak Stranka slobode i pravde čini svaki dan, a to je jačanje naše organizacije koja je u rekordnom roku okupila sve one ljude koji žele promene i slobodnu i pristojnu Srbiju - poručio je Borko Stefanović.

Za predsednika Inicijativnog odbora SSP Opovo izabran je Vladimir Nikolić, koji se tom prilikom zahvalio Stefanoviću.

- Zahvaljujem se članovima stranke na ukazanom poverenju. Velika je odgovornost i obaveza održavati dato poverenje i čast mi je boriti se za slobodu i pravdu ne samo za članove SSP-a, već i sve građane Srbije i naravno moje sugrađane, komšije i prijatelje - istakao je Nikolić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati