Politika

Direktno.rs

22. 09. 2020. 11:09 9

"Poražavajuće da Đurić naziva Ivanovića i Kesića dvorskim ludama"

Izjavom da su Ivan Ivanović i Zoran Kesić moje dvorske lude, neuspešni student državnog pravnog fakulteta Marko Đurić pokušao je da uvredi i omalovaži ova dva čoveka, vrhunska profesionalca u poslovima kojima se bave. Poražavajuće je da ovakav rečnik koristi neko ko obavlja važne funkcije u državi, ali je isto tako poražavajuće što u odbranu Ivanovića i Kesića niko nije stao - rekao je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Saopštenje Đilasa prenosimo u celosti:

Na Ivanoviću se crta meta već mesecima zbog letovanja u Hrvatskoj. Proglašava se ustašom i izdajnikom. Kesić je na tapet stigao već posle prve emsije i satiričnog opisa događaja u Crnoj Gori. I pored svega toga, broj onih koji su stali u njihovu odbranu može se prebrojati na prste jedne ruke. Većinu čine oni koji nisu nikada ni govorili. Ćute, nadajući se da se njima to neće dogoditi.

U istom gostovanju Marko Đurić je pričao i o meni. Izneo je laži poput one da sam priznao da sam, kako je rekao: „u vreme obavljanja posla gradonačelnika inkasirao preko 500 miliona evra“. Umesto da po stoti put demantujem takve laži, imam jedno pitanje za Marka Đurića:

ako sam ja ukrao 500 miliona evra, a ti si Marko pošten čovek koji živi od plate od 1.000 evra, kako si ti onda, Marko, prošlog leta mogao da platiš letovanje u istom hotelu u Grčkoj u isto vreme kada sam i ja, sa porodicom, bio u njemu? I ti, i tvoj drugovi - državni sekretar Boske Stevanović i šef kabineta predsednika Vučića Ivica Kojić. Otkud meni, to je poznato. Ali otkud tebi i drugarima, moraćeš jednog dana da objasniš.

I jedna poruka - savet. Vidim spremaš se za Vašington. Realno ti se ne isplati da ideš. Kraj vaše vladavine se bliži. Brže ćeš se vratiti nego što si otišao - stoji u saopštenju Dragana Đilasa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati