Politika

Direktno.rs

14. 09. 2020. 17:17 4

"Opozicija da nađe protivkandidata Vučiću i oslobodi RTS"

Iako je do narednih predsedničkih izbora u Srbiji ostalo još nešto manje od dve godine, naša ugledna književnica, Jelena Lengold, aktuelizovala je pitanje zajedničkog kandidata opozicije, apelujući da opozicija zapostavi nesuglasice i nađe adekvatnu osobu.

- Vreme je da se opozicija dogovori kog kandidata će podržati na predsedničkim izborima. Zanemarite nesuglasice, nađite tu osobu. A pre toga, i u toku toga, svi u borbu za slobodni RTS. Sve to mora odmah, ali bukvalno odmah. (Ovi što će da napišu "koja opozicija" nek jedu g.vna.) - napisala je Jelena Lengold na Tviteru.

Na primedbe pojedinih komentatora da je rano za isticanje zajedničkog opozicionog kandidata, jer bi ga režimski mediji satanizovali, Lengoldova odgovara:

- Pa u nekom trenutku moraju početi da ga reklamiraju u narodu. Ne mogu da ga drže sakrivenog kao mladu ispod vela. U tome i jeste fora da ga narod pre izbora prihvati.

Kako god da se bude odvijala situacija sa kandidatom opozicije za predsedničke izbore, treba imati na umu da to mora biti osoba koja je nepomirljivi i nepokolebljivi borac protiv Aleksandra Vučića i sistema korupcije i kriminala koji je Vučić uspostavio, kao i da bude osoba od ugleda, bez "putera na glavi", koja bi svojim autoritetom mogla da okupi različite ideološke struje unutar opozicije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati