Politika

Direktno.rs

10. 09. 2020. 21:15 0

Vučić 2014: Dolaziću u Obrenovac svaka tri, četiri dana

Aleksandar Vučić je tokom osmogodišnje vladavine i uplitanje apsolutno u sve želeo da pokaže kako je, tobože, brižan političar, kako se brine za sve ugrožene građane, a kako bi im dokazao da je zapravo takav, nije mu bilo teško da tu i tamo pusti pokoju suzu. Međutim, u iskrenost njegovih reči i doslednost narod je imao priliku da se uveri, pa je tako u mnogo navrata mogao i da ga uhvati u laži.

Tako je bilo i 2014. godine, kada su Srbiju pogodile poplave, a najgore je tom prilikom prošao Obrenovac, čiji su građani u maju praktično ostali bez svega.

Vučić je 19. avgusta 2014. posetio Obrenovac, kako bi pokazao građanima da je uz njih, da će im se uvek naći za sve što im zatreba. Samo, problem je što tada, kao ni mnogo puta pre i posle, nije bio iskren.

- Ja dolazim u Obrenovac 22, 26. (avgusta) i 1. septembra. Znači, biću ovde sad svaka tri, četiri dana. Hoću da proveravam kako sve ide - rekao je Vučić prilikom početka radova na obnovi Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj".

Tada je razgovarao i sa građanima Obrenovca, kojima je rekao da će im biti na raspolaganju, te da će u samo dve nedelje čak tri puta biti u ovom gradu.

- Ja ne bih smeo ovo da vam kažem da nisam pozvao Vladu i da nisam proverio sve - dodao je tada Vučić.

Međutim, od toga ništa, a tome svedoči i to što su prošle te famozne dve nedelje, a da se tadašnji premijer nijednom nije pojavio u Obrenovcu. Toliko o doslednosti i brizi...

Direktno.rs ide dalje, nećemo stati, pred nama su još desetine i desetine laži predsednika Srbije. Naši čitaoci su nam pomogli i pomažu nam, a mi ih pozivamo da na mejl redakcija@direktno.rs i dalje šalju sve laži i podsećaju na sva neispunjena obećanja Aleksandra Vučića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati