Politika

19. 08. 2020. 14:34 5

Ilić: Sutra blokada puta i podnošenje izveštaja građanima

Slavko Ilić, koji je do četvrtka u 10 časova odbornik u Skupštini Kuršumlije, a koji je član Glavnog odbora Stranke slobode i pravde najavio je konferenciju za novinare na magistralnom putu Niš - Priština kod kuršumlijskog sela Kastrat, jer je u nemogućnosti da se obrati građanima preko lokalnih medija. On je obraćanje zakazao za 9, 45 sati, odnosno u poslednjih petnaest minuta njegovog odborničkog mandata.

- Tema konferencije je podnošenja izveštaja građanima šta sam za ove četiri godine kao odbornik radio. Smatram da mi je dužnost , kao čoveku koji je predstavljao građane Kuršumlije, da im referišem na koji način sam pokušavao da se izborim za njihova prava i slobode. Istovremeno želim da ih upoznam kako ću nadalje da se borim protiv diktatorskog režima Aleksandra Vučića i njegovih slugu - najavio je Ilić.Ilić je javnosti od ranije poznat kao nepokolebljiv opozicionar i borac za pravdu, koji je uvek imao hrabrosti da kaže šta misli. Ne samo za skupštinskom govornicom, u prethodne četiri godine, kada je sa još nekolicinom opozicionih odbornika pokušavao da stane na put naprednjačkom jednoumlju u lokalnoj skupštini, već je poznat i po otvorenm pismu koje je uputio Aleksandr Vučiću, a koje je Direktno već prenelo

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati