Politika

[ Izvor: Beta ]

13. 08. 2020. 10:18 11

"Spremni za saradnju sa Vučićem, nema dana da nismo u kontaktu"

Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) i šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da su on i stranka koju vodi spremni da, u interesu političkog i državnog jednistva Srbije, nastave saradnju sa predsedikom države Aleksandarom Vučićem i Srpskom naprednom strankom (SNS), dodajući da odluka o tome pripada Vučiću i SNS.

 

- Ta odluka, kao što je on sam najavio, će biti u narednih petnaestak dana - rekao je Dačić, za TV Prva, navodeći da je ponosan na rezultate koji su postignuti u saradnji sa Vučićem i njegovom strankom.

Na pitanje o spekulacijama da će SPS dobiti manje mesta u novoj Vladi, on je rekao da su posle svakih izbora bile "razne vrste priča i nagadjanja šta će biti, koliki će broj (mesta) kome pripasti".

- Vučić i ja nikad nismo na takav način razgovarli o brojkama već o ciljevima i politici i uvek smo iznalazili rešenje. Tako, ostavile vi to Vučiću i meni da rešimo - rekao je Dačić.

On je naveo i da nema dana u poslednjih osam godina da on i Vučić  nisu u kontatku, "da se vidimo ili čujemo". "Jutros nismo stigli", dodao je Dačić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati