Politika

Direktno.rs

11. 08. 2020. 06:47 21

Beogradski funkcioner u vili koja košta 19.000 dolara nedeljno!

Poznato je da su funkcioneri SNS-a  odavno prestali da sakrivaju sa koliko novca raspolažu. Predsednik nosi patike koje koštaju još malo kao njegova plata i sako koji košta četiri njegove plate.

U grčkom Porto Karasu, luksuznijem delu rizorta, gde dan ako ne uplatite godinu dana unapred, košta više od 300 evra letovao je prošle godine Boske Stevanović, čuveni državni sekretar u ministarstvu privrede, ali i šef kabineta predsednika Srbije Ivica Kojić.

Glavna Vučićeva osoba za medije Suzana Vasiljević objavljuje fotografije na kojima se vidi da ima neograničen broj tašni od kojih svaka košta više hiljada evra.

Siniša Mali živi u stanu koji košta dva miliona evra... I tako dalje i tako dalje. Ali sada smo dobili rekordera. 

Jedan visoki, da ne kažemo najviši beogradski funcioner, letuje u Turskoj, u Amara dolče vita hotelu, ali ne u standardnom delu kompleksa. U tom delu se nalazi recimo Jana Ljubičić, jedan od direktora Telekoma Srbije, koja dobija platu i na nekoliko drugih mesta.

Ne, ovaj gradski funkcioner je smešten u jednoj od vila koja verovali ili ne za sedam dana košta 18.893 dolara. Ili da prevedemo na srpski, malo više od 16.000 evra. I to sa popustom od 10%.

Da stvar bude zanimljivija, taj gradski funkcioner je stigao pre nekoliko dana, a plan je da se zadrži ukupno sedam. U vili ga je dočekala  supruga  koja je sa drugaricama tu već deset dana. Naime, oni su iznajmili vilu na, ni manje ni više, nego na mesec dana. Zakupili su je preko jedne beogradske agencije koja i inače ima hotel "Amara" u svojoj ponudi. To zadovoljstvo ih je koštalo za mesec dana 65.000 evra!? Sa popustom...

Inače, vila ne deluje ništa posebno. U njoj može da stane šestoro ljudi, uključujući i četvoro dece. I u cenu je uključen samo doručak. To znači da na onih 65.000 evra za boravak od  mesec dana treba dodati još bar petnaestak. Ukupno 80.000 evra za godišnji odmor!

Ovakvog odmora se ne bi postideli ni Ronaldo, ni Lebron Džejms. Iako se ovaj gradski funkcioner nekoliko puta okušao u sportskim, ali funkcionerskim vodama, teško je zamisliti da je zarađivao kao najskuplji i najuspešniji sportisti sveta koji sebi mogu da priušte ovakav smeštaj. Posebno što je on u tim pokušajima bio više nego neuspešan.

Ostaje da sačekamo da vidimo kako će ovaj visoki gradski funkcioner objasniti odakle mu novac za ovakav odmor. Ako ne danas građanima, a onda uskoro nadležnim organima.

(poštujući pravo na privatnost svakoga pa i političara, Direktno.rs neće objaviti ime ovog funkcionera sve dok je on na odmoru)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati