Politika

[ Izvor: Beta ]

07. 08. 2020. 11:03 0

Aleksić: SZS prestaje da postoji formiranjem Udružene opozicije Srbije

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da Savez za Srbiju (SzS) prestaje da postoji stvaranjem Udružene opozicije Srbije.

- Savez za Srbiju je odigrao svoju istorijsku ulogu i bio je nosilac bojkota lažnih izbora posle kojih je Srbija postala jedina država u Evropi sa parlamentom bez opozicije. Zahvaljujući politici SzS i Narodne stranke, vlast izabrana na lažnim izborima nema legitimitet, što je danas potpuno jasno u Srbiji, a jasno je i svim međunarodnim faktorima - rekao je Aleksić za list Danas.

On je dodao da je formiranjem nove grupacije pod nazivom Udružena opozicija Srbije, koju će činiti stranke, udruženja, grupe građana i pojedinci koji su bojkotovali izbore 21. juna, SzS prestao da postoji.


Aleksić je dodao da će, pored zajedničkog cilja kojem će biti posvećene u narednom periodu, Narodna stranka i druge stranke razvijati svoj identitet, predstavljati svoje politike i jačati svoje organizacije kako bi bile spremne da se na tim izborima suprotstave vladajućem bloku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati