Politika

Direktno.rs

03. 08. 2020. 20:34 8

"Novi stan za 380 evra po kvadratu"

Srbija je ponižena, svakim trenutkom je u sve većem glibu, svetlo u tunelu se (još) ne vidi. U našoj zemlji je sve pretvoreno u laž, onaj ko je spreman da obmanjuje i vara, dobro prolazi, ostalima - šta Bog da. A za takvu situacijiu u zemlji su najodgovorniji Aleksandar Vučić i njegova svita. Direktno će svakog dana podsećati na laži predsednika Srbije. Danas je drugi deo...

U nedelju ste imali priliku da čitate o njegovoj laži da će ubica pevačice Jelene Marjanović biti uhapšen za 48 sati, što je izjavio 21. aprila 2016. godine, tri dana pred izbore. To njegovo obećanje, naravno, nije ispunjeno, baš kao ni mnoga druga.

Pa, da nastavimo...

Drugo obećanje Aleksandra Vučića koje nije ispunjeno datira iz 9. maja 2014. godine, kada je bombastično, kako samo on to ume, lupio da će građani moći da kupe jeftine stanove, i to za 380 evra po kvadratu.

- Prve stanove bismo mogli da završimo krajem 2015. godine, oni bili bili građeni na periferijama Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Zrenjanina, Kikinde, Kraljeva, Kruševca... Novi stan za 380 evra po kvadratu - rekao je tada Vučić za "Blic".

Ispod bombastičnog naslova u ovom listu je obelodanjeno da bi za stan od 80 metara kvadratnih trebalo izdvojiti 31.000 evra, rata za taj stan bi iznosila 130 evra i bio bi otplaćivan 30 godina.

Ovo je Vučić ispalio 2014. godine, a kakva je danas situacija? Da li zaista kvadrat stana na periferiji Beograda košta 380 kvadrata? Naravno da ne. Primera radi, za stan od 55 kvadrata na Kanarevom brdu, što je svakako periferija Beograda, potrebno je izdvojiti 43.900 evra, što je mnogo skuplje od Vučićevih 380 evra po kvadratu.

Dakle, cene na periferiji se kreću od 800 evra, pa na gore, što je duplo skuplje od onoga što je tadašnji premijer, a sadašnji predsednik obećao.

Dragi čitaoci, ostanite uz Direktno, svakog dana ćemo vas podsećati na sve laži Aleksandra Vučića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati