Politika

Direktno.rs

25. 07. 2020. 14:59 2

"Sva nesposobnost i korumpiranost gradske vlasti sjaji punim sjajem"

U poslednjih mesec i po dana građani Niša su poplavljeni tri puta. Najteže su pogođeni stanovnici opštine Palilula. Posle svakog jačeg pljuska, ulicama Niša teku reke. Poseban problem su fekalne vode, jer se kanalizacija izliva, a u kućama ljudi izbija iz WC šolja, kada, slivnika - navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde u Nišu.

- Problem i dalje nije rešen, niti se rešenje nazire. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović se nije ni oglasio, a kamoli obišao poplavljena područja. Niti je obišao Njegoševu ulicu koja propada nakon rekonstrukcije, a nedavno se hvalio asfaltiranjem iste - piše u saopštenju.

Stoga, iz SSP-a zahtevaju od gradonačelnika Niša odgovor na pitanje zašto je promenjena trasa čairskog kolektora i da li je to razlog pa je posle svakih padavina Čair pod vodom, zašto je južni kolektor na manjoj dubini od predviđene i iznad kanalizacionih cevi, kao i da li je to razlog pa se Palilula posle kiše pretvara u jezero?

Od gradonačelnika zahtevaju objašnjenje kada će se biti isplaćene odštete građanima uzrokovane junskim poplavama i zašto nisu još uvek i pitaju zašto se javnosti ne da uvid u projekte izgradnje kolektora, ukoliko je sve urađeno po propisima.

- Kako će i kada biti rešen problem poplava u Nišu? Sva nesposobnost i korumpiranost gradske vlasti sjaji punim sjajem. Rekonstruisane ulice propadaju, kanalizacioni sistem ne funkcioniše. Građani se sami brane od poplava, dok se vrh niškog SNS međusobno bori za mesto gradonačelnika. Glavna odlika ove vlasti je briga za sopstvene interese, a ne za građane Niša. Uništili su nam državu, grad, opštinu. I za to će morati da odgovaraju, sve po zakonima Republike Srbije - zaključuju iz SSP-a.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati