Politika

Direktno.rs [ Izvor: Beta ]

03. 06. 2020. 19:54 1

Jedan od pet miliona predao RIK-u listu za izbore

Predstavnici pokreta "Jedan o pet miliona" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji potpise podrške građana njihovoj izbornoj listi na kojoj je sto kandidata za poslanike u Skupštini Srbije, a među njima je 80 odsto mladih.

Predstavnica tog udruženja Valentina Reković izjavila je da je "Jedan od pet miliona" obišao za 15 dana više od 15 gradova i da je bio izložen opstukcijama.

Kako je navela, tokom prikupljanja potpisa u Loznici i Smedervskoj Palanci funkcioneri tih opština stajali su u blizini prostorija "Jedan od pet miliona" i gledali ko daje potpise podrške. 

Takođe, dodala je Reković, funkcioneri Narodne stranke u Novom Sadu, danonoćno su bili u blizini pokreta kao i predstavanici Demokratske stranke u Aranđelovcu.
- U Zaječaru je devojka dala potpis i sutradan je dobila otkaz. Pozvala nas je i rekla da se nije pokajala zbog te odluke. Ovo govori o sistemu koji treba da menjamo - rekla je Reković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati